Сент-Киттс и Невис

Преглед на обявите

Realigro.bg е първата световна търсачка за недвижими имоти, с която можете да преглеждате обявите за продажба на жилища в Сент-Киттс и Невис

Имоти за продажба в Saint Kitts e Nevis

Сейнт Китс и Невис, или Сейнт Кристофър и Невис, е островно състояние на Централна Америка, съответстващо на малък архипелаг, образуван от два острова на Малките Антили, Сейнт Китс и Невис. Столицата е Бастер. Официалният език е английски.

Има много предимства при закупуване на имот за продажба в Сейнт Китс и Невис. И двата Карибски острова предлагат отлични възможности за закупуване на имот за продажба, ваканционен дом или инвестиция в недвижими имоти.

Чуждестранната собственост на имота е разрешена в Сейнт Китс и Невис. Има два начина за придобиване на имот за продажба в Сейнт Китс и Невис: чрез притежаване на лиценз за притежаване на чужда земя и чрез икономическо гражданство.

Закупуването на имот за продажба в Сейнт Китс и Невис е атрактивен, защото с изключителната си природна красота, белите пясъчни плажове, очарователната природа и спокойната атмосфера, както и богата култура и богата история, Сейнт Китс и Невис са идеалното място за райски престой в Карибите. Всичко това, съчетано с програмата за икономическо гражданство, стабилното правителство и икономиката правят Сейнт Китс и Невис изключително привлекателни за чуждестранните собственици.

Имотът за продажба в Сейнт Китс и Невис е запазил цените си. Това създава изключително стабилен пазар на недвижими имоти в сравнение с други страни, което го прави безопасен вариант за инвестиране на средствата

Карта, движение на цените и статистики

Свързани Недвижими имоти

Cod. 20022

За продажба Вила, Сент-Киттс и Невис, Frigate Bay, Frigate Bay, Frigate Bay

2,531,545.86BGN
За продажба
Вила

557.42 m²
Тази красива къща къща на хълм със спираща дъха гледка към океана, планината и Royal Сейнт Китс залив курс по Фрегата Bay е за продан. Къщата разполаг...
UNAVAILABLE
Карта, движение на цените и статистики
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB